Goed om te weten

Hout is een natuurlijk product en werkt daardoor altijd. Dit betekend dat onder invloed van wisselende temperaturen kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. Het kan dus zo zijn dat een tafelblad met een breedte van 80 cm ivm het krimpende hout 1-2 cmsmaller is, dan is de tafel dus 78 cm breed. Doorgaans werkt EVN Woonstyle met losse planken, houdt hierbij rekening dat u tafel niet spiegelglad is, dit is de eigenschap van losse planken die verbonden zijn aan elkaar. Dit geldt voornamelijk voor de maatwerk Meubelen. Doordat hout een natuur product is kan de kleur afwijken van de foto's, afhankelijk van het soort hout en de eventuele behandeling. 

EVN Woonstyle is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout en geeft daar ook geen garantie op.

EVN Woonstyle is niet verantwoordelijk mocht een meubelstuk niet door de deur, trapgat en dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij het product op de site vermeld. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, en heeft deze alle lasten en kosten te dragen.

Levertijd
De levertijd voor de maatwerk meubels ligt tussen de 2-4 weken. Voor overige meubels is de levertijd 2-8 weken. Wanneer EVN Woonstyle de meubels, door wat voor reden dan ook, niet binnen de gestelde tijd kan leveren word u hierover tijdig op de hoogte gebracht. Een leveringstermijn die word overschreden geeft geen recht tot vergoeding of annulering.

Kortingscodes
EVN Woonstyle geeft gedurende het jaar via Facebook kortingscode op bepaalde producten. Ook bij aanmelding van de nieuwsbrief krijgt u een code voor 5% korting. Deze korting is geldig bij besteding van 50 euro of meer, maar niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. 


Maten
Alle aangegeven maten op de website zijn indicatieve maten.
Druk en zetfouten onder voorbehoud van EVN Woonstyle. 

 

© 2013 - 2023 LEV Projects & Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel